Skip to main content Skip to search

Za nas

Studiraj u Sloveniji sa nekim ko zna put!

SLOVEGO je formirana 2020. godine sa jednim ciljem, da vam pružimo punu podršku i da vam sa lakoćom otvorimo put ka vrhunskom i kvalitetnom obrazovanju u Sloveniji.

Naša kancelarija se nalazi u glavnom gradu Slovenije, u Ljubljani, gde radimo pripreme i upise na sve državne i privatne visokoškolske ustanove u Sloveniji.

Izbor najprikladnijeg studijskog programa, potrebne dokumentacije, praćenje rokova, podnošenje prijava i obezbeđenje studentske vize, posebno ako želite da studirate u inostranstvu, mogu biti veoma stresni.

Mi u Slovegu to razumemo i znamo da želite da napravite najbolji izbor i da istražite sve svoje mogućnosti, jer se nalazite pred donošenjem ključne odluke u životu.

Slovegov tim čine posvećeni profesionalci, uključujući i bivše strane studente u Sloveniji, koji imaju sveobuhvatno znanje o slovenačkom obrazovnom sistemu.

Nudimo vam vrhunsku uslugu, prijateljski i odgovoran pristup, prilagođen vašim individualnim ambicijama i profesionalnim ciljevima.

Mi verujemo da je najbolja dugoročna investicija kvalitetno obrazovanje.

Zbog toga, Slovegova misija postoji da vam pomogne da vašu želju pretvorite u rezultat – uspešan upis na fakultet u Sloveniji.

Rabotna masa

USLUGE OBRAZOVNOG SAVETOVANJA

сложувалка

Izbor programa

Naši mentori edukacije će vam pomoći u izboru studijskih programa, prema vašem interesu, uspehu i realnim šansama za prijem, na osnovu prethodno pripremljenih analiza.

пенкало

Administrativna podrška

Kompletna dokumentacija i vođenje prijavno – upisnih procedura od početka do samog kraja, biće naša briga, kako se vi ne bi suočili sa neprijatnim situacijama.

Visa approve

Studentska viza

Vodićemo vas kroz procese upisa i pomoći vam u pripremi svih potrebnih dokumenata za studentsku vizu.